KOTLETY Z KISZONEJ KAPUSTY

Ocena:

4.46 (171)

  • 45 min.
  • dla 6 osób
bez mięsa ale za to jakie pyszne!!

Składniki:

  • 0,5 kg kapusty kiszonej
  • 4 marchewki
  • 2 jaja
  • ząbek czosnku
  • 3 cebule średniej wielkości
  • 2 łyżki oliwy
  • przyprawy
  • bułka tarta
  • olej do smażenia

Kotlety z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Kapustę pokroić, ugotować razem z marchwią i odcedzić z wody. Cebulę usmażyć na oliwie aż się zarumieni.Całość razem zagnieść z resztą dodatków , bułki dodac tyle ile wchłonie kapusta, przyprawić do smaku dodając drobno posiekany czosnek. Uformować kotleciki i smażyć na małym ogniu. SMACZNEGO!!!
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne